2009. november 29., vasárnap

BMX: THE END?

Egyre többen kérdezik tőlem,h mostanában miért nem bmx-ezek olyan sokat és miért nem látnak kint gyakorolni,meg,h mostanában a motorokkal vagyok elfoglalva. eljött annak az ideje,h letegyem a bmx-et és más vizekre evezzek. de az istenért emberek! NEM FOGOM ABBA HAGYNI A BMX-ET!!! több mint 3,5 éve bmx-ezek,semmiért nem hagynám abba,csak annyi,h még egy extrém sport helyet kap az életemben.
Annak az oka,h kevesebbet gyakorlok az a zsúfolt napjaim miatt van és az idő romlása miatt. sokat kell tanulnom és még az itthoni dolgok is vannak. ilyenkor akármennyire is akarok kimenni nem tudok. vagy ha lenne időm esik az eső vagy nagyon hideg van.
Többen is kérdezték,h mi az az új sport ami helyet foglal az életemben. ez az FMX a cross motorozás freestyle változata. most jelenleg egy tökéletes motort keresek majd jön a védő felszerelések beszerzése.
Szerencsére lesz segítségem és kapok jó tanácsokat méghozzá a legjobb kézből. név szerint: Lux Tamás a magyar FMX egyik legprofibb és legismertebb alakja. remélem nem fogom ki idegelni majd!:D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése