2010. január 13., szerda

Májusban indul a Transformers 3 forgatása


Michael Bay a Transformers harmadik része előtt egy laza pihenőt akart tartani, illetve egy kisebb költségvetésű produkciót leforgatni, ám végül mégis rábeszélte a stúdió (gondolom egy zsíros csekkel), hogy Optimusék harmadik kalandja legyen a következő munkája. Shia LaBeouf ismét jelen lesz és Megan Fox is visszatér, a forgatókönyvön pedig Ehren Kruger ügyködik, ami még nincs kész, ám a forgatás májusban el fog kezdődni. Erre talán sokan értetlenül pislognak: Milyen forgatókönyv? Volt olyan az előző kettő esetében? Michael Baynek úgyis csak az számít, hogy legyen sok akció és minden szépen felépített díszletet a porig tudjon rombolni vagy robbantani.

Egyelőre kérdéses, hogy 3D-ben készül-e el a "nagy mű", Bay áprilisban eléggé negatívan nyilatkozott erről: "3D? Nem is tudom...lehet, hogy régimódi vagyok, de szerintem ez csak amolyan népámítás. De majd meglátjuk, hogy James Cameron filmje mit hoz ki belőle."

Nos, Cameron műve szépen teljesített, ráadásul a Transformers producere Steven Spielberg is odáig volt (,meg vissza) az Avatartól, biztosan megpróbálja rábeszélni, ráerőltetni Bayt a 3D-re.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése