2010. szeptember 6., hétfő

A következő Alien film kemény és ocsmány lesz


A Predator után az Alien is kap egy újabb filmet, a savas vérű űrlényt Ridley Scott, az első rész rendezője fogja elhozni ismét a mozikba, méghozzá 3D-ben. A forgatókönyvön legutóbb a Lost egyik atyja, Damon Lindelof dolgozott és tudni lehet, hogy a sztori az első felvonás előtt 30 évvel fog játszódni, így Sigourney Weaver biztosan nem fog feltűnni benne.

Az Independent beszélgetett nemrég Ridley Scott rendezővel a karrierjéről, majd végül szóba került a két részesre tervezett Alien prequel is. "Jim elég magasra tette a lécet, amit nekem át kellene ugranom" - Scott ezzel A bolygó neve: Halál folytatásra célzott, amelyet James Cameron dirigált és szintén hatalmas siker lett.

Scott így folytatta: "A film eléggé kemény és igazán ocsmány lesz, ez a hold sötét oldala. Istenekről és mérnökökről lesz szó. A világűr mérnökeiről. Vajon az alienek biológiai fegyvernek készültek? Vagy azért jöttek létre, hogy letaroljanak egy bolygót?" Ezekre a kérdésekre még egyelőre nem kapunk választ, talán a film előtt kiderül, de még az is elképzelhető, hogy csak a betervezett két előzményfilm második részében fog kiderülni minden. Ez még a jövő zenéje.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése